Share with:


Land Rover Defender është padyshim një nga makinat offroad më të afta në të gjithë botën, dhe kaq gjë mund ta themi pa dyshimin më të vogël. Kemi parë video të tyre që përshkojnë terrene ekstreme pa ju dredhur syri, mund të ngjiten kudo dhe të kapërcejnë çdo pengesë.

Videot janë shtuar sidomos në periudhën e ngricave, ku mund të shohim e të rradhës teksa një Defender tërheq një kamion që transporton 7 makina sipër, duke përfshirë këtu terrenin e rrëshkitshëm. Aftësitë e Defenderit janë vërtet për tu adhuruar, dhe mund të themi që e ka rruajtur trashëgiminë e paraardhësit në mënyrë perfekt. Good job Land Rover!

Share with:


protire