Partnerët Tanë

Partneret tane

Speedhunters Albania eshte klubi automobilistik dhe media sociale automotive me e madhe ne Shqiperi, dhe per kte nje falenderim i vecante shkon per partnereve tane te cilet na jane gjendur prane me cdo projekt, event dhe ide inovative qe kemi patur.

Mektrin Motors

Mektrin Motors, eshte prej 16 vitesh koncesionari me i madh ne Shqiperi. Me me shume se 5,000 automjete te shitura nder vite, jane pika e referimit per cdo gje qe nevojitet ne fushen automotive. Partnere absolut te Speedhunters tashme prej mbi 2 vitesh, duke na besuar mjetet me te fundit, me luksoze dhe suportin maksimat te tyre ne ecurine tone drejt permisimit dhe strukturimit me te mire te Speedhunters dhe botes automotive ne Shqiperi

Protire Albania

ProTire prej disa vitesh është partner dhe distributor i autorizuar i kompanisë Amerikane Good Year për markat Good Year, Dunlop, Fulda, Sava, Debica si dhe markës angleze Torque e Federal. Nje nga kompanite me te medha te distribucionit dhe shitjes me pakice si dhe ofrimit te sherbimit te gomisterise me disa pika servisesh moderne. Partnerë Strategjik dhe themeltar të speedhunters Albania prej më shum se 2 vitesh

ESP Oil

Qe prej vitit 1994 nje nga karburantet me cilesor dhe premium ne Shqiperi, me mbi 5 pika te reja tashme ESP Oil po kthehet ne nje gjigand te fushes hidrokarbureve ne Shqiperi partner gjeneral i eventeve me karburantet me cilesore per makinat tona te garave, partner i speedhunters prej 2 vitesh tashme

DPSHTRR

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor me ne krye zotin Blendi Gonxhe bashke me projektin e makinave klasike (Retro Albania) pa dyshim nje nga mbeshtetesit tane me te medhenj, gjithmone ne krah tone duke na u pergjigjur me cdo kerkese, ndihme apo lehtesira juridiktive qe kemi patur nevoje.

Motul Oil

MOTUL është një prodhues francez i lubrifikantëve sintetikë dhe minerale të performancës më të lartë për makina, moto, transport, nautikë dhe industri, e themeluar në 1853. MOTUL eshte prezent ne tregun Shqiptar qe nga viti 2014. partner i Speedhunters prej 6 muajsh, padyshim nje nga me kryesoret me suportin e tyre te padiskutueshem dhe produktet e tyre me te mira per makinat tona te garave dhe jo vetem

Globe Albania

Kompania nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux’’ në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend. Partner i speedhunters me teknologjite me te reja dhe me te fundit te cilat ndihmojne ne realizimin e projekteve mediatike te garave dhe eventeve te tjera automobilistike te speedhunters

TFORTIT.AL

Marke artikujsh me karaktere, legjenda dhe shprehje Shqiptare. Qëllimi është i të bërit produkte shqip “Cool” Nje nga partneritetet me krijuese dhe inovative, me rezultate jashtzakonisht pozitive ne krijimin e imazheve dhe krijimeve inovative te speedhunters dhe jo vetem

SAKULI Sign & Printing

SAKULI Sign & Printing është një kompani dinamike dhe krijuese që furnizon klientët e saj me idetë më të fundit, me produkte inovative dhe shërbim profesional. PArtnere te Speedhunters mbi 8 vite, gjithmone nre krah te projekteve tona me suportin e tyre maksimal

Partnere te tjere: Instituti Profesional ATC, Roland Glass, Lenas Garage, Servis Vini, Gjata Vizual Studio