No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Toyota Yaris GR është pozicionuar si një nga vrasëset e gjigandëve të motorsportit, teksa me teknologjinë e avancuar japoneze konkuron makinat më të shpejta dhe me të fuqishme sesa vetja. Një konkurent të drejtpërdrejt si Mini Cooper JCW GP nuk ka qënë i denjë për Yaris kështuqe ajo ka hedh sytë nga peshat e rënda. Në një garë me kushte të njejta me një GTR Nismo i cili është më i dedikuar për pistë sesa Yaris GR, kjo e fundit del fitimtare.

Për një makinë që ka pothuajse gjysmën e GTR me 592 kuaj, kjo është super arritje. Ajo që nuk mund të mohojmë është inxhinieria ekstreme e Yaris GR, kombinimi perfekt i peshës së ulët me një sistem 4×4 dhe një kamio manuale.

Share with: