Share with:


Së shpejti Range Rover do nxjerr modelin Sport.
Sot Range Rover Sport është SUV I dytë më I shitur nga kompani kur Evoque zë vëndin e parë.
Prej disa javesh është parë testimi I Range Rover të ri ku vihet re një siluhet të re në pjesën e jashtme por nuk është modeli I thjeshte nafte apo benzin por modeli me performancën më të lartë, modeli SVR.
SVR e re pritet të dali në treg në vitin 2022 pasi Range Rover do I duhet të pak kohe për zhvillimin e saj.
Në listën e modeleve Sport për gjeneratën e re pritet të dalin disa modele të reja përvec asaj të naftës dhe benzines.

Modelet e reja do të jenë Mild-hybrid, hybrid dhe komplet elektrike.
Në këtë gjeneratë të re Range Rover e ka fokusin më tepër tek modelet Hybrid dhe komplet elektrik që të jetë në lartësin e duhur e gjithashtu të jetë koherent si modelet GLE tek Mercedes, X5 nga BMW , I-Pace nga Jaguar dhe E-Tron nga Audi.
Design I Range Rover të ri duket të jetë modernizuar dhe rafinuar akoma dhe më shumë se modeli facelift që doli disa vite më parë, tek modeli SVR duket gjithashtu dhe një bodykit akoma dhe më agresiv kur në sy bien dhe katër marmitat e mëdha që e karakterizojnë këtë makinë.
Për sa I përket motorit të SVR, nuk do ketë më një V8 me supercharger por një motorr V8 Twin Tubro që me shumë mundesi të dhurohet nga BMW ku gjithashtu do të integrohet sistemi Mild-hybrid I cili do të shtojë “25Hp” dhe në total makina pritet tek ketë rreth +600hp. 0-100kph ti kap posht 4.5 sekonda.

Share with:


protire