Share with:


Makinë familjare për udhëtime me fëmijët, vetëm se me një 6.2L me 507 kuaj posht kofanos. Egzistonte një kohë kur Benz- i ishte i gatshëm të hidhte motorin e tij M156 V8 në çdo makinë të mundshme përfshirë këtu dhe R Classin, një minivan, duke krijuar kështu përbindëshin familjar R63 AMG me sistem aëd që mund të arrinte 100km/h për 4.7 sekonda.

Për shkak se R63 kombinonte një trup minivani me drivetrainin e orintuar nga motorsporti nu ishte vetëm i pasuksesshëm me shitjet, por ishte katastrofë. Më pak se 200 copë u shitën në gjithë botën dhe më pas se 30 në Amerikë. Makina që shihni në foto është ndër të paktat në shitje, një model i 2007 me 50,000km, që sipas historikut të çmimeve pritet të shitet rreth 40,000$ me një vlerë të shtuar me kohën që ecën. Do e konsideronit?

Share with:


protire