Mos humbisni ktë Discovery duke u ngarë çmendurisht në Nurburgring

Share with:


Të shohësh makina sportive teksa shkatrojnë  pistën e Nurburgring është një gjë e bukur dhe cool, por jo aq e paparashikueshme. Çfarë është suprizuese është kjo video nga një Land Rover Discovery duke dhënë më të mirën e saj në ferrin jeshil. Sipas përshkrimit në video ky Land kishte goma dimri kur vizitoi Nordschleife në Qershor të vitit të kaluar.

Pavarësisht se Discovery nuk është dhe aq shumë një makinë kthesash, piloti i saj nuk e kishte problem të dërgonte me gazin në maksimum në kthesat e rrezikshme të Nurburgring duke parakaluar dhe makina sportive. Shoferi gjithashtu shfrytëzon teknologjinë e offroad të Discovery për ti marrë kthesat më ngushtë. Një video që nuk duhet humbur.

Share with:


protire