No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Duket se limitet kanë levizur pak dhe se çdo ditë e më shumë, shifra magjike 1000HP po bëhet akoma edhe më e zakonshme.

Aktualisht, jemi duke jetuar në kohën kur 2000HP, do t♪7 thotë shumë, dhe për këtë do të flasim në këtë postim.
Rasti në fjalë është një Lamborghini Gallardo e modifikuar nga kompania e mirnjohur “Underground Racing” e cila e ka konvertuar këtë makinë nga aspirim natyral në twin-turbo. Vlen për t’u përmendur fakti që kjo makinë, ndryshe nga shumica, është e paisur me kambio manuale me 6 shpejtësi, gjë e cila e bën atë akoma edhe më të veçantë nga të tjerët.
Në fund të ditës, plani u realizua plotësisht!

Share with:


protire