Share with:


C63 AMG (W204) ishte “I fundit i Moikanëve” i motorrave me aspirim natyral të Mercedes.

Modeli pasardhës dhe më i fundit W205, është i paisur me një motorr V8 biturbo e cila pavarsisht se është përsëri shumë impresionuese, për shumë, nuk mundet të krahasohet me atë çka gjenerata paraardhëse ofronte.
C63 në rastin tonë konkret, është një Coupe e paisur me një motorr 5.5 litër V8 BiTurbo, e aftë të prodhojë 983 kuaj fuqi dhe 1337Nm torque.
Një punim unik me shumë fuqi, dhe përsëri me një motorr V8 me zhurmë shumë agresive e të pastër.
Le të ulemi në sediljen e saj të shoferit, dhe të përpiqemi të marrim sado pak nga çka kjo makinë është në të vërtetë.

Share with:


protire