No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Mercedes-Benz C300 I ka të gjitha të mirat

Share with:


C-Classi më I fundit ka histori të gjatë pas vetes dhe na jep cfarë ne duam.

C-Classi I Mercedes Benz njihet për modelet e veta zjarr-lëshuese 6.2 ose 4.0 litërshe C63, por versioni
më i ri i C-Class I ka përmbushur të gjithë nevojat e zotëruesve të sedanëve luksozë. Me fillimin e
gjeneratës së pestë, sytë e entuziastëve janë nga C63-shi I ardhshëm. Por modeli bazë qëndron ne
objektivin kryesor të C-Class: bëji të gjitha dhe bëji mirë. Për ’22, c300 ka një motorr 4 pistonësh me
turbo poshtë kofanos që gjeneron 255 kuaj fuqi dhe 350nm forcë perdredhëse e transmetuar në goma
nga një kambio automatike me 9 shpejtësi. Kjo fuqi shkon drejt gomave të pasme, ose të katër gomave
kur ndezim opsionin 4Matic all-wheel-drive system. Katër-cilindriku gjithashtu ka një sistem 48-volt
mild-hibrid që e ndihmon për të qenë më eficent në lidhje me karburantin dhe low end torque.

Share with: