No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


E quajtur 24 Hell & Back Trail Challenge ( 24 Në ferr dhe pas) , zhvillohet në Malin Ranch në Oklahoma, duke na dhënë shumë ndjesi frike dhe adrenaline së bashku. Kjo vendodhje është zgjedhur nga organizuesit e këtij viti të quajtur “ Flex, Rocks & Rollovers”.

Emri ndoshta iu a jep një ide se për çfarë bëhet fjalë. Do të thotë ngarje në terrene në dukje të parë të pamundura për tu kaluar por falë makinave të modifikuara në ekstrem bëhen të mundura.

Numri 24 para emrit tregon që ky event zgjat 24 orë, dhe këtë herë 14 makina morën pjesë. Videoja konstaton në ngarje të qetë por edhe stresuese për shikuesit, dhe është një nga ata event që më shumë i shijon duke i parë sesa duke marr pjesë, duke ja lënë profesionistëve këtë pjesë.

Share with:


protire