Publikohen shifrat per Jeep Wrangler te 2024

Share with:


Modeli më i lirë Sport me dy dyer nuk përfshin as xhamat elektrikë, ndërsa modeli me i mire i Rubicon 392 përdor një V-8 6.4 litra.

Modelet Rubicon fillojne me 47,190 dollarë për versionin me dy dyer, me modelet me katër dyer që i shtojnë 4000 dollarë totalit. Arsenali hibrid plug-in 4xe është rritur duke përfshirë një model të ri Sport S (51,790 dollarë) dhe një Rubicon X (70,880 dollarë).

Jeep përditësoi Wrangler për vitin me një version të ridizajnuar të grilës ikonike me shtatë fole, një ekran standard me prekje 12,3 inç dhe një model të zgjeruar për modelin plug-in hibrid 4xe. Tani Jeep ka njoftuar çmimin për Wrangler 2024, me modelin më të lirë Sport me dy dyer që fillon nga 33,690 dollarë dhe arrin në 89,390 dollarë për Rubicon 392 trupmadh me katër dyer, i cili ende ka një V-8 6.4 litra me 470 kuaj fuqi.

Sport mund të përmirësohet në Sport S për një shtesë prej 3500 dollarësh, duke shtuar veçori si kontrolli adaptiv i drejtimit, hyrje pa çelës dhe dritaret elektrike dhe bravat e dyerve. Hapi tjetër është Willys, i cili përgatit Wrangler për shtigjet me një diferencial me mbyllje të pasme dhe goma 33 inç për të gjithë terrenin. Ai sjell gjithashtu fenerët LED dhe dritat e mjegullës dhe kushton 41,190 dollarë.

Share with:


protire