Share with:


Ferrari F40 LM është një nga Ferrari-t më të rrallë të të gjitha kohërave me vetëm 19 shembuj të prodhuar. Nga fabrika ai del me një V8 me 2 turbo që prodhon një sasi të paimagjinueshme prej 700 kuajsh që pasohet nga një zhurmë jashtë normales, sidomos kur i shtohet një sistem shkarkimi gazrash straight pipe.

Kanali i youtube i NM2255 ka publikuar një video me pjesë të shkurtra të bashkuara që vënë në qëndër të vëmendjes ktë F40 LM me straight pipe e cila gjithashtu është dhe legale për rrugë. Sigurohuni ta shikoni videon deri në fund dhe me volum të lart.

Share with:


protire