Share with:


Kujdes! Jo për zemra të dobëta.

Kjo video vjen nga kanali i youtube i B is for the Build i cili ndërtoi një Lamborghini Huracan për shfaqjen e SEMA-s vitin që kaloji. Ai vinte me një motor LS i përdorur gjerësisht në Amerikë, dhe 2 turbo të mëdha.

Kohët e fundi tata e testuan makinën në dyno për të parë sesa fuqi prodhonte realisht makina. Qëllimi i tyre ishte të paktën 1500kuaj nga motori i ndërtuar nga Texas Speed i cili tani rrinte në vend të 5.2L V10 të Huracan-it. Fuqia i shkon tek rrotat e pasme me një transmision manual të marr nga Gallardo.

Pas shumë vuajtjesh, si psh motorino e prishur, probleme në ECU apo kolektorët duke u bllokuar ata arritën të merrnin rreth 800kuaj në fund të ditës. Jo keq si hera e parë në dyno.

Share with:


protire