Ferrari KC23 me stil të egër dhe zemrën e një makine garash

Share with:


Njihuni me Ferrari KC23, përmbledhja e një vizioni që shkon përtej kufijve.

Ferrari ka prezantuar KC23, një kryevepër e porositur nga ekipi i Projekteve Speciale të kompanisë në Maranello, Itali.
KC23 ndërthur frymëzimin nga Ferrari-t e kaluar me V-8 vrullshëm të një makine garash 488 GT3 Evo.
Ferrari e përshkruan makinën si të projektuar për përdorim jo konkurrues në pistë. Ai do të bëjë debutimin e tij global në Festivalin e Shpejtësisë në Goodwood, i cili zhvillohet nga 13 deri në 16 korrik.

I projektuar për përdorim jo konkurrues në pistë, ai shfaq aerodinamikë mbresëlënëse, ventilime të motorizuara dhe një krah të pasmë impozant.
Ky model unik #FerrariOneOff, i bazuar në Ferrari 488 GT3 Evo 2020 triumfues, mund të konfigurohet për dy përdorime; kjo zbulon elegancën dhe pastërtinë e saj formale nga njëra anë, dhe karakterin e saj të veçantë të garave sportive Ferrari nga ana tjetër.

Filozofia e dizajnit integron sipërfaqet e qelqit në mënyrë të përsosur me shasine, duke rritur tërheqjen estetike dhe duke krijuar një efekt kupole qartësisht të rrjedhur nga aeronautika.

Me bukurinë e tij monolitike dhe ngjyrën magjepsëse të Gold Mercury, #FerrariKC23 është një kryevepër e veçantë që mishëron thelbin e ekskluzivitetit.

Share with:


protire