Share with:


Fast & Furious 9 më në fund po mbërrin në kinema këtë verë pas një sërë vonesash. Përpara shfaqes, Universal Pictures nxorri nje trailer të ri që shfaq rikthimin e disa fytyrave të njohura dhe i jep pergjigje gjitha pyetjeve tona per FF9.

Ashtu si ne traileri i mëparshme dhe ky eshte i mbushur me aksion, makina shpejtesi dhe shume efekte vizuale. Ky film do te prezantoje Jakob Toretto, vellain mizor të Dominic Torreto qe luhet nga John Cena, per me shume ju ftojme te ndiqni trailer me poshte!

Share with:


protire