Nissan prezanton: 2022 GT-R Nismo Special Edition

2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition2022 Nissan GT-R NISMO Special Edition

Share with:


Nëse mendoni se seria R35 GT-R nga Nissan nuk do të prodhohej më, e keni shumë gabim.

Një version final vjen për vitin 2022 nga Nismo.
Do të quhet Nismo Special Edition, do ketë karbon gati në cdo panel dhe cdo element I makinës do ketë vetëm një qellim, pistën dhe kohën më të shpejt rreth saj.

Nissan dhe Nismo po e ndërtojnë këtë model final të R35 vetëm për Shtetet e Bashkuara dhe mund të porositen sapo të vijë vjeshta.
Nismo nuk thote se sa do të prodhohen por do të jetë extremisht I limituar.
Do ketë përsëri motorin V6 TwinTurbo por me 600Hp dhe 652Nm tek të katra rrotat nga një trasmision automatik me gjashtë shpejtësi, dopjo freksion. Si tek AMG dhe Nismo gjithashtu ka një pllakë tek motori ku shkruan se cdo motor është I ndërtuar nga një person.
Në testet që janë bër për Nismo standart, 0-100kph 2.8 sek dhe 402 metershin 10.9 sek me 205kph.
Spcial Edition shpresojme të jetë akoma më I shpejt.
GT-R Nismo dallohen nga aerodinamika e shtuar duke I marrë nga modeli GT3 I saj. Modeli Special Edition do jetë akoma më I egër në aerodinamike por ketë një ngjyrë të vecantë sic mund ta shihni dhe në foto e cila quhe Stealth Grey dhe cdo model mendohet të ketë një kofano me karbon te ekspozuar.
Disqet 20inch Forged Aluminum do të jenë standarte me logon e Nismo të mbishkruar. Për sa I përket zhurmës shpresojmë që ketë model të mos e kenë bër me REV-limitator si në shumë modele makinash ditët e sotme. Marmitat mund të jenë full titanium për ti dhënë makinës zhurmën e vërtet të Godzilla.
Interiori do jetë po njësoj si design por mbizotron alcantara, gjë që bën të mendosh se kjo makinë është tepër e vecantë. Nissan e ka prezantuar këtë model me sedilje karboni ku në qëndër mbizotron e kuqja e flaktë alcantara dhe lëkurë e errët, timoni alcantara dhe kroskoti gjithashtu full alcantara.
Për sa I përket cmimit nuk bëhet I ditur për Nismo Special Edition por normalisht do të kushtojë më shumë se Nismo standart I cili fillon nga $213.000.

Cfarë mendimi keni për këtë Special Edition ?

Share with:


protire