Share with:


Në ditët e sotme SUV me shumë HP është dicka shumë normale. Tre nga më të fuqishmet që ti mund të blesh sot janë Lamborghini Ursus, Jeep Grand Cherokee Trackhawk dhe Dodge Durango STR Hellcat.
Urus ka një motor V8 TwinTurbo nga Audi por tuned ku prodhon 650hp , Jeep me motorin Hellcat 707hp dhe Durango 710hp. Dy të fundit kanë të njëjtin motor që prodhohet për Hellacat, 6.2l Supercharged V8. Teorikisht Jeep supozohet të dali I pari duke marrë parasysh fuqi dhe peshë.
Kanali I YouTube Throttle House ka marr kto tre bisha duke I vën në rrjesht.

Ata e përsëritën garën dy here për të qën më të saktë. Durango del I pari, Jeep në vënd të dytë dhe makina më shtrenjtë në rrjesht del e treta…Urusi.
Por si ka mundesi?
E gjitha është tek reagimi në Launch, duke marrë parasysh gjithashtu dhe faktorin që kjo garë është zhvilluar në temperatura të ulta dhe të treja kanë qënë në goma High Performance.
Në garën e zhvilluar më pas roll race rezultati ndryshon, Urus del i pari duke “I lënë targën”.
Ju personalisht nëse do kishit mundesinë kë do zgjidhnit? Trackhawk,Durango,Urus?

Share with:


protire