No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Kështu funksionon sistemi 4WD i Nissan GT-R

Share with:


GT-R ka evoluar në mënyrë të konsiderueshme gjatë rrjedhës së pothuajse një dekade në të cilën gjenerata aktuale ka qenë në treg. Megjithatë, që nga dita e parë, GT-R ka kanalizuar një sasi të jashtëzakonshme fuqie në të katër rrotat në një mënyrë shumë më efikase se çdo supermakinë tjetër në treg. Është sistemi i lëvizjes me të gjitha rrotat e makinës që i ka dhënë asaj një kontroll kaq të mrekullueshëm dhe një përshpejtim mahnitës.

Ne videon e meposhtme shpjegohet se si fuqia transferohet nga përpara në mbrapa dhe nga njëra anë në tjetrën, ndërsa një seri sensorësh shumë të ndërlikuar reagojnë ndaj ndryshimit të shpejtësisë së lëvizjes, si dhe pozicioneve të rrugës, ventilimit dhe timonit.

Share with: