Share with:


Te krijosh nje makine qe te jete shume e pershtatshme ne rruge, por edhe te afte te kaloje neper terrene te veshtira.

Land Rover, nder vite ka dhene prova te shumta se cfare eshte e afte te beje.
Disa vite me vone, u krijua Range Rover, divizioni luksoz i Land Rover, duke arritur qe njekohesisht kompania te ishte e afte te shiste makina per rruge pa rruge, dhe gjithashtu te futej ne tregun e SUV luksoze. Por, me cfare po duket, Range Rover nuk rezulton te jete vetem luksoze. Nder vite ajo ka deshmuar se mund te te lejoje qe me te njejten makina te udhetosh i qete me familjen, por gjithashtu te te japi kenaqesine e te shijuarit te terreneve e vendeve me te veshtira.
Alpet Zvicerane jane nje nga vendet me impresionuese ne Europe e Bote, por edhe nje vend goxha veshtire i aksesueshem.
Range Rover, se bashku me ish pilotin e Top Gear, Ben Collin, se fundmi kane ndermarre nje sfide. Te zbresin malin, neper nje trajektore skish, me nje Range Rover Sport!
Pamjet? Vijne me poshte:

Share with:


protire