Share with:


Per cdo person qe kryen kursin e patentes, pika kulminante e gjithe kesaj historie eshte dita e provimit.

Ne Shqiperi guida dhe prova perfundimtare behet me makinat e ofruara nga autoshkolla. Kurse ne shume vende te tjera te botes, zakonisht studentet perdorin makinat e tyre private.
Video e meposhtme, eshte nje shaka nga MaxManTV, kurse shoferja e ardhme, nje pilote nga Malaizia e maskuar si nje vajze e urte dhe e paafte per te arritur te marre patenten.
Ngjarja vijon si me poshte:

Share with:


protire