Një Mustang Rally me V8 është ajo çfarë duhet të shihni sot

Share with:


Ford Mustang-ët e vjetër nuk janë saktësisht gjëja e parë që ju vjen në mendje kur mendoni për garat rally. Por gjithmonë do ketë njërëz që do bëjnë gjërat më kontroversale, njësoj si ky Mustang Rally i cili vjen me V8 origjinale, i përshtatur për garat mes pluhurit dhe kthesave sepse duket që nuk i ka problem ato. Zhurma që krijon gjithashtu është tipike, një V8 asnjëherë nuk gënjen.

Kanali i youtube i SëedishRally ka vënë së bashku disa video me makina rally që fuqizoheshin me V8, kryesisht amerikane. Ky Mustang mund të jetë ndër më të veçantit, jo vetëm për zhurmën por edhe metodën sesi ngitet.

Share with:


protire