Share with:


Policia Rrugore e Kryeqytetit, vijon punën per evidentimin dhe ndëshkimin e shkelësve të Kodit Rrugor.
Drejtues automjetesh që janë nën ndikimin e alkoolit, drejtues që shkelin semaforin apo që qarkullojnë me shpejtesi, por edhe pa vendosur rripin e sigurimit. Mos rrezikoni jeten tuaj, të qytetarëve dhe të drejtuesve të tjerë të automjeteve.

Share with:


protire