No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Pavarsisht se është një nga elementët më të zakonshëm të makinës, audio gjithmonë ka një rol të veçantë për disa.

Kështu, ky djalosh me sa duket ka probleme të mëdha me dëgjimin dhe nuk është mjaftuar me pak, duke instaluar nje subwoofer 32 inch brënda në makinë, pak centimetra larg veshëve.

Sa për rikujtim, disqet e një makine të thjeshtë janë 15 ose 16 inch. Imagjinoni tani një subwoofer 2 herë sa madhësia e disqeve në fjalë.

Share with:


protire