No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Ishte menduar të ishte vetëm një performancë e vogël po me sa duket do të jetë edhe aq e shkurtër.

Shoferi i BMW E92 në video ishte duke shijuar disa momente të bukura me makinën e tij. I gjendur në vendin perfekt për të relizuar një perfomancë (nuk besoj se e quajmë dot drift), ai humb kontrollin e makines dhe përplaset me krahun e djathtë të rrugës.

Fat i keq apo aftësi jo të mjaftueshme?

Share with: