Share with:


Pavarësisht çmimit të tyre të lirë, karts janë një nga mënyrat më argëtuese dhe më qejf në botën e makinave. Po ju prezantojmë më një nga karts më të shpejtë në botë. I pajisur më një motor 998cc me 4 pistona në linjë nga Honda CBR1000RR, ky kart nuk është një shaka fëmijësh.

Ai ka plot 170kuaj fuqi, sigurisht nga një motor nga një prej motorçikletave më të shpejta. Paraqitja e tij e parë u bë në një event në Germani i quajtur Race1000 ku arriti të vendosë një shpejtësi maksimale prej 218 km/h. Video vjen nga kanali i youtube i Automotive Mike.
Kush po vdes ta bëjë një xhiro?

Share with:


protire