No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Honda NSX bën një zhurmë të mrekullueshme edhe kur sapo del nga fabrika. Kjo falë një nga motorëve me të mirë të Hondas, një V6 e aspiruar natyrisht dhe e përmirësuar nga teknologjia magjike e VTEC. Por shtojini një supercharger dhe do merrni një rezultat akoma më mbresëlënës.

Kjo video nga DtRockstar1 në youtube gjatë një ditë garash në pistën e Ëaterford Hills mund tju bindë shumë mirë për ktë fakt. Një video plot me zhurma dhe akselerime nga kjo Honda NSX Supercharged. Zhurma e një nga motorëve legjendar, e shumëfishuar. Shijojeni!

Share with: