No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Kur mendon se nje motorr nuk mjafton per projektin tend,athere vendos dhe nje tjeter dhe sa per qershi mbi torte,monto dhe disa turbo per fuqi ekstra.Te dy motorret prodhojne 1300 kuaj fuqi dhe te katerta rrotat jane aktive.0-100 kjo makine I kap nen 2 sekonda.Neqoftese mendoni se e gjithe kjo fuqi nuk eshte e mjaftueshme,atehere duhet te prisni ta shikoni makinen ne 100%-shin e saj,pasi motorri perpara per momentin po perdor 60% te fuqise se saj maksimale dhe motorri I pasem 70%.Nje bishe e vertet dhe nje projekt I tille eshte ne punim e siper dhe ne Shqiperi,por jo me keto shifra te cmendura.

Share with: