No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Targa 15 milion dollareshe me numrin 7 ngriti vetullat – dhe paratë për një kauzë të denjë – kur u shit në një ankand të ashpër të Dubait të mbajtur në mbështetje të fushatës One Billion Meals Endowment të Emirateve të Bashkuara Arabe këtë muaj.

Blerja nga një person i paidentifikuar bëri bujë në mbarë botën dhe targa premium tani është parë në një Tesla Model X.

Shitja e targës P7 theu rekordin botëror për targën më të shtrenjtë, të vendosur në vitin 2008 kur një biznesmen shpenzoi rreth 14 milionë Dollare për targën numër 1 të Abu Dhabit.

Share with:


protire