Share with:


Është me të vërtetë në fazat e saj të para, por nuk është etike të marketohet dhe të shpërndahet në mënyrën që është bërë.

Tesla, gjigandi i prodhimit të makinave elektrike Premium, ka folur shpesh për avantazhet e sistemit të pilotimit tërësisht automatik, por, pa dyshim ka hasur rezistencën e qeverive dhe autoriteteve përkatëse, dhe me sa duket, nuk ka qënë sulm por ka qënë një domosdoshmëri. Jemi ende pak herët për të lejuar 100% pilotimin automatik të makiës. Është e vërtetë që në disa rastë, teknologjia ka treguar se është më inteligjente në reagim se sa njeriu, por, është ende pak e frikshme të lëmë jetën tonë në dorën e një roboti.
Video e mëposhtme flet pikërisht për këtë!
Le ta ndjekim!

Share with:


protire