No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Ai është piloti më i ri që Formula 1 ka njohur ndonjë herë.

Por mungesa e eksperiencës së duhur nuk e ka penguar 19-vjeçarin nga Holandez, Jos Verstappen, të ndjeki ëndrrën e tij.
Në momente të ndryshme ai ka treguar mungesa në formimin e tij si pilot, por, në shume raste të tjera ka treguar se e ardhmja e suksesshme është në duart e tij.
Vitin që shkoi, ai mundi të renditet i pari në çmimin e madh të Spanjës, dhe të tregojë aftësi shumë të mira gjatë gjithë sezonit. Por, gara e dominuar nga shiu e Brazilit, vendit plot diell dhe gjallëri, ishte një nga momentet kur performanca e tij haste shumë diskutim. Pikërisht për këtë do të flasim në këtë postim!

Share with: