Share with:


Dy gra te moshuara kane pasur fatin te kene nje Lamborghini per 1 dite.Shume nga ne,do te shkonin menjehere ne autostrade per ti nxjerr makines te gjithe performance e saj,por dy grate fatlume nuk kane bere as me shume dhe as me pak se sa ate qe bejne perdit,shkojne ne market per te blere ushqime.Pasi dalin nga marketi dhe shkojne tek makina,ato kane pasur veshtiresi per te gjetur bagazhin e makines.Per me shume shikoni kete video komike.

Share with:


protire