Share with:


Zakonisht kur makinat e debores prodhohen,ato testohen per ate qe jan krijuar,per te pastruar deboren,por America gjithmon I ka ber gjerat ndryshe.Ne kete test,do te shikohet sesa te forta dhe te mprehta jane helikat e makines se debores dhe se si ato e shkaterrojn makinen me lehtesi.Nje test I till,te le disi pa fjale,pasi jo vetem qe eshte dicka e vecante,por te ben te kuptosh se sa te rrezikshme makinat e debores mund te jene.Snocrete eshte kompania e cila e ka bere kete test,per te provuar fortesin dhe rezistencen e produktit te tyre.

Share with:


protire