Share with:


Shanset per te pare nje Enzo ne rruge,ne jeten e perditshme jane pothuajse 0.Sidomos kete model,I cili eshte I perbere I gjithi nga fiber karboni dhe eshte ne shitje per 3.5 milion euro(Nje Enzo stock kushton 2 milion euro ditet e sotme).

578283

Ajo qe mund te dallojm nga keto foto eshte gjendja e makines,e cila eshte pothuajse e re dhe ka vetem 6000 kilometra.Ferrari ndertoi gjithsej 400 modele te Enzos,shumica e te cileve kane marre ngjyren e kuqe autentike te Ferrarit.Makina eshte ri stiluar nga Carrozzeria Zanasi ne Itali.Interiori ka ruajtur ngjyren origjinale te kuqe te saj dhe eshte I perbere nga alcantara dhe disa pjese fiber karboni.

578282

578285

578286

578293

578288

578289

578290

578291

578292

Share with:


protire