No apps configured. Please contact your administrator.
No apps configured. Please contact your administrator.
A password will be e-mailed to you.

Share with:


Corvette C8 është shumë e shpejtë edhe pse po ta mendosh është me aspirim natural prodhon vetëm 478hp, kap 0-100kph poshtë 3 sekonda. E sic cdo model C që ka dal nga Chevy Corvette, do ketë modele të tjera si ZO6 dhe ZR1. Chevy premton se shumë shpejtë do të dal ZO6.
Nga Corvette Blogger në YouTube është siguruar një video ku tregohen disa portotipe të parkuar diku në Ohio. Janë te gjitha të mbuluara sigurisht me kamoflazh por për entuziastët, kanë lenë zonën e marmitës zbuluar e cila është pozicionuar në qëndër të mbrapakolpit, gje tipike për ZO6. Përvec flitës të Corvette ata kanë marr dhe një Ferrari 485 italia dhe Porsche 911 GT2 RS.
Cfare kjo tregon është se ZO6 do ketë goxha performance dhe gati për të marr fronin. Mbi të gjitha e dime se 911 GT2 RS është nje nga makinat me të shpejta në Nurburgring.
Për sa I përket 458 Italia nuk është kot, pasi edhe pse ka kohë që ka dal si model, 458 Italia dhe Shelby Gt350 janë quajtur si makinat me zhurmën më të bukur V8. Mendohet se Chevy po përgatit të njëjtin motor për të pasur të njëjtën zhurmë ose sic Corvette e përdor në makinat e garave në modelin C8.R ku dhe do implementoj tek ZO6. Me performancen si GT2-RS dhe zhurmën e 458 Italia, ZO6 e re do jetë një makinë tepër interesante dhe e vecantë.

Share with:


protire