Share with:


Sigurisht që është, një V8 e kthen gjithçka për më mirë. Sado e mirë që është motori origjinal i M3 E46 me 6 cilindra në linjë, shumë pronarë të BMW kanë zgjedhur ta ndrojnë atë. Dikush zgjedh një 2JZ, ndërsa të tjerë këtë 7.0L V8 LS7 nga një Z06.

Kjo shpjegon dhe zhurmën e ngjashme me atë të Z06. Ky project është ndërtuar për në pistë dhe përdoret në pistat e Europës, duke prodhuar 650 kuaj dhe 740 NM torque për tu shfrytëzuar.

Share with:


protire