No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Janë të tilla zhurma që mund ti dëgjosh gjithë ditën. Makina fituese e kampionatit të IMSA 2020 në Sebring International Raceëay, e ngarë nga Antonio Garcia, Jordan Taylor dhe Nicky Catsburg është kjo Corvette C8.R.
Fuqizohet nga një 5.5L V8 që është i vendosur në qendër dhe është ndryshe nga çdo motor tjetër që keni parë. Ndiqni videot për ti dëgjuar zhurmat.

Share with: