Share with:


Corvette bëri ndryshime të mëdha kur u kthye në platformën me motor në qëndër duke rregulluar gjithë qendrën e peshës së makinës. Në tetor Chevy publikoi makinën e tyre të garave C8.R me një 5.5L V8. Inxhinierët u shprehën se i njëjti motor do të përdorej dhe në makinën e rradhës të performancës në rrugë nga Corvette, ndaj dhe kjo ne video pretendohet të jetë Z06.


Share with:


protire