Share with:


Nissan GTR R35,eshte nje makine qe sa vjen dhe na impresionon me shume.Ne kete video,do te shikoni nje gare midis nje Nissan GTR dhe nje Koenigsegg CCX.Ne shikim te pare,cdo kush do te thoshte pa ngurim se CCX do ta fitonte kete gare pa problem.Koenigsegg eshte nje anije kozmike me plote kuptimin e fjales.Qe ne shikim te pare,vihen re linjat e saj jashtokesore si dhe interiori I saj,qe duket sikur eshte marre nga nje anije kozmike dhe I eshte montuar makines.Ne anen tjeter kemi Nissan GTR,e cila eshte nje makine qe jo shume njerez e njohin shume mire.Te gjithe e njohin GTR si nje makine te shpejte,por te apasionuarit e vertet te makinave,e dine qe kjo makine mund te modifikohet deri ne cmenduri.Kjo vjen fale motorrit te saj,I cili eshte I afte te mbaje shume lloje modifikimesh ekstreme.Ne kete bote ka vend vetem per nje mbret shpejtsie dhe kjo gare e tregon me se miri se kush jane alienet e vertet.

Share with:


protire