Share with:


Thuajse çdo person në këtë planet qe ka luajtur sado pak herë me video-lojra, ka provuar të paktën një herë një lojë me makina.

E teksa për disa të tjerë të luajturit me to, dhe fatmirsisht për ta, shpesh edhe të realitet, e gjithe kjo bëhet akoma më e kuptueshme.
Përpara se të fillojë loja, kur vjen rradha për të zgjedhur nivelin e kundërshtarëve, zakonisht zgjedhim një nivel me veten, ose një nivel më poshtë.
Pasi fillon loja, nuk është problem nëse nisemi të parët apo të fundit, gjithmonë jemi të aftë dhe kemi guximin dhe aftësitë të përballojmë situata nga më të ndryshmet.
Por të bërit atë realitet, ne kuptimin e plotë të fjalës, pra të jesh pilot zyrtar i një skuderie, dhe të sillesh edhe në realitet si n lojë, kërkon shumë më tepër se sa në lojë.
Pamjet e mëposhtme janë të vështira për t’u besuar!..relativisht!

Share with:


protire