Sa kuaj prodhon një CCX ne realitet (Dyno)

Share with:


via GIPHY

Të jemi të sinqertë është vështirë ti thuash jo një Koenigsegg-u, jo me një Koenisegg-u manual për më tepër.

CCX është një nga supermakinat e hershme më të veçanta, e rrallë sa një njëbrirësh dhe e prodhuar në numra shumë të kufizuar në vitet 2000. Ndryshe nga Koenigsegg-at e sotëm më dy turbo V8, CCX vinte më dy supercharged V8, dhe ka një nga zhurmat më ekstreme në planet.

Ky përbindësh i vjetër ja del të nxjerrë 653 kuaj në goma, që vërtet nuk është shumë krahasuar me një Jekso modern le të themi, por është shumë krahasuar me periudhën e prodhimit dhe peshën e lehtë që ka një CCX. Kjo pa konsideruar faktin që e gjithë kjo fuqi vjen me një bonus, një kamio manuale.

Share with:


protire