No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Mali Everest, pjesë e vargut malor të Himalajave, është mali më i lartë në planetin Tokë, me një lartësi maksimale prej 8.848 km.

Disa kilometra më poshtë, 5.150 km, ndodhet Everest base camp, një sipërfaqe e sheshtë e cila i shërben alpinistëve si shesh pushimi apo si një vend ideal për të ngirtur çadrat e tyre.
Menjëherë sapo mendojmë malin, makina e parë që na shkon në mënd është nje off roader 4×4, psh. nje Nissan Patrol. Por dikush ka zgjedhur një model tjetër për të arritur deri ne lartësine e kampit të përmendur më siper. Nje Nissan GT-R!
Të hënën, datë 24 tetor 2016, Kah Chuan Hoong dhe Nissani i tij GT-R, u bënë të parët në histori që ia arrinin tia dilnin duke përdorur një supermakine. Ai është një burrë nga Singapori i cili ishte mjaftueshëm i guximshëm të ndërmerrte një aventurë të tillë. Sigurisht që makina e tij kishte nevojë per disa modifikime të vogla për t’ia arritur qëllimit. Siç duket edhe nga fotot, makina është goxha e ngritur përpara, duke minimizuar kështu mundësinë e kontaktit me sipërfaqet jo edhe aq të favorshme për një makinë të tille.

 

14856062_1115988461788282_2323033991563624650_o14670853_1115985615121900_8403402963685753622_n14522809_1115986718455123_4668672025351704131_n  14595614_1115986878455107_7225863750975528409_n  14702217_1115983451788783_8340317267238027324_n

 

Share with: