No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Testi i drerit, apo “moose test” siç përmendet ne anglisht, është një test ku një automjeti i testohet stabiliteti pas një manovre të fortë.

Ky test i bëhet një numri të madh makinash dhe shpesh rezultatet janë surprizuese.
Kështu, vendosëm të merrnim në konsideratë testin e nje Mercedesi C350e Hybrid.

Share with: