No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Megjithëse për pak muaj bëhen plot 3 vite nga prezantimi i saj, One:1 ende ngelet një nga makinat më të përfolura, mbi të gjitha për vetë specifikat e saj dhe per raportin e saj fuqi-peshë prej 1HP per 1KG.

Për ta ilistruar dhe kuptuar më mirë performancën unike të saj, na ndihmon një gare midis Audi R8 GT vs. Koenigsegg One:1. R8 GT ka 560HP dhe peshon 1525KG…diference goxha e vogel…

Share with: