No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Nu skool vs. old skool. 2 prej tyre i përkasin të resë, kurse një prej tyre i perket të vjetrës.

Dodge Viper ACR! Legjendarja e cila ka thyer tabutë e makinave amerikane. Makina që i ka treguar të gjithë njerëzimit se makinat amerikane janë gjithashtu shumë të shpejta në kthesa.
Por, a do të jetë Viperi i ri ACR i aftë të thyejë teknologjinë më të fundit të automobilave të aplikuara tek hyper makinat europane si Porsche 918 dhe McLaren P1?

Le ta shohim!

Share with: