Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /srv/users/serverpilot/apps/speedhunters/public/wp-content/plugins/quick-adsense-reloaded/includes/post_types.php on line 46

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Policia Rrugore e Kryeqytetit, vijon punën per evidentimin dhe ndëshkimin e shkelësve të Kodit Rrugor.
Drejtues automjetesh që janë nën ndikimin e alkoolit, drejtues që shkelin semaforin apo që qarkullojnë me shpejtesi, por edhe pa vendosur rripin e sigurimit. Mos rrezikoni jeten tuaj, të qytetarëve dhe të drejtuesve të tjerë të automjeteve.

Share with:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest