No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Mercedes prej disa ditesh ka publikuar disa foto disi te fshehura te nje modeli,I cili eshte ende koncept dhe mesa duket,fotot e plota me ne fund kane dale.Ne pamje te pare Maybach 6 duket si nje anije kozmike me nje pamje mjaft te gjere dhe te gjate,dhe pamja e anijes kozmike nuk I mungon as ne pjesen e brenshme,e cila duket si nje anije alienesh.Edhe pse vetem nje ide,Maybach 6 do te ishte nje model I bukur me nje teknologji shume te perparuar.Mundesit jane qe ky model do te prodhohet,por motorri qe ai do te perdore eshte I paditur,por duke e krahasuar me modelet e kaluara,mendohet qe do te prodhohet nje motorr disi i qete,dhe mbase Maybach 6 do te vije dhe me nje model sportive.Duke marre parasysh qe ky eshte nje model I se ardhmes,nuk do te cuditeshim nese Maybach 6 do te ishte komplet Hybrid.

autocontentexp.comwp-contentuploads201608Vision-Mercedes-Maybach-6-9-91980a6a7fea7944c1ee71bfcfadc6d9c5d38b85

vision-mercedes-maybach-6-concept-liveT0AX20QO.jpgjf_

vision-mercedes-maybach-6-concept-live-04-1024x576

vision-mercedes-maybach-6-concept-live-16

liy547icrnz7ztkwzqdv

brkdfumi4m8mhlhmopd6

is4khi4hrevg52lg6xkt

Share with: