Share with:


Nje beteje midis dy prej kompanive me te njohura ne fushen e automobilistikes,dhe te dyja jane makina te te njejtes kategori.Ne nje ane kemi Porche Macan Turbo,me nje motorr 3.6 litra twin turbo V6,icili prodhon 400 kuaj dhe 404 tork,dhe i ka te katerta gomat aktive.Ne anen tjeter kemi Mercedes Benz GLA 45 AMG,me nje motor 2 litersh turbo charged inline 4,i cili prodhon 350 kuaj dhe 330 tork dhe ashtu si Porche,dhe Mercedes i ka te katerta gomat aktive,pra eshte nje beteje e cila nuk i dihet fituesi,nje duel makinash qe te mban me emocion.

Share with:


protire