Mercedes-Maybach prezanton edicionin e limituar S680 në përvjetorin e 100-ntë

Share with:


Nga këto do të ndërtohen vetëm 100 copë!

Njëqindtë vjet më parë prodhuesi Gjerman Maybach zbuloi makinën e parë të prodhuar prej tij, W 3-shi i cili nuk ngre shumë pike në klubet e preferuara të makinave por me rastin e 100 vjetorit do të ndërtohet Mercedes-Maybach S680 Edition 100 i cili më shumë mundësi do të jetë shumë më mbresëlënës se sa paraardhësi i tij i largët.
Pse? Në vend të një i- gjashte i cili ka mundësi për vetëm 70 hp, Edition 100 do të ketë një V-12, pajisur me turbochargera binjakë dhe 621 kuaj fuqi. Ky është rezultati i një zhvillimi 100 vjeçar tek një motor. Këto ndryshime e bëjnë ketë Maybach të madh një model S680 por ky model shkon përtej edhe me katër gomat aktive. Për të gjithë ata që shpresojnë për një makinë elektrike si Mercedes-Benz EQS, kjo nuk do të jetë e mundur, do t’ju duhet të prisni pak më shumë. Puna e bere me lyerjen është shumë elegante, janë përshtatur ngjyrat si argjend dhe blu, disa linja lëkure të kombinuara në nuancat kristal dhe perlë. Detajet që presim do të jenë me patjetër të implementuara, si shkrimi “Edition 100” tek struktura e pasme të makinës, poshtë dyerve, tek interieri si dhe tek mbulesat e disqeve.
Pjesët e tjera janë pothuajse standarde të Mercedes-Maybach, ku shkëlqimi është gjeja më e dukshme. Kjo është një veture imponuese me një profil mbresëlënës dhe me të heshtur se Rolls-Royce Phantom. Duke patur këto doza ekstra ekskluziviteti mundet që të shkaktojëqe Bentley Flying Spur të mendojne për shume më shumë upgrade.

Share with:


protire