Share with:


Në morinë e makinave të cilat me plot gojën mund ti quash “shpirt maceje”, padyshim edhe Volkswagen Golf 3 ka vendin e saj.

Këta djem e filluan luftën në video duke e përplasur makinën me një televizor, dhe loja vazhdoi deri në momentin që “u kalua caku”.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme:

Share with:


protire