No apps configured. Please contact your administrator.

No apps configured. Please contact your administrator.

A password will be e-mailed to you.

Share with:


Kompania gjermane Boba Motoring është e mirnjohur në të gjithë Botën për punimet e saj unike.

Specialiteti? Volkswagen Golf. Ajo që e bën për ne shqiptarët akoma më interesante, është edhe fakti se lidhjet tona me këtë makinë kanë qënë dhe janë të forta.
Kështu, Boba Motoring vjen me një video update me projektin e tyre 1233HP VW Golf Mk2. 1233hp, 1094nm, e gjitha kjo nën presionin 3.65 bar te turbos!

Share with: